Ompelimo

Ompelupalvelut sisustusompelusta vaateompeluun NAANTALISTA Turun seudulle

Sisustus Mandarina on taidokas ompelimosi, josta saat kaikki toteutukset sisustukseen, vaatetukseen ja korjausompeluun liittyen. Laadukkaat materiaalit, huoliteltu toteutus ja oivat värivalinnat tekevät toteutuksesta kuin toteutuksesta ainutkertaisen. 

Sisustusompelu

Sisustusompelupalvelumme toteuttaa vaativimmatkin ompelutyöt ammattitaidolla. Ompelimomme valmistaa sisustustekstiilejä monipuolisesti, verhot, päiväpeitteet, sisustustyynyt, käsintehdyt lampunvarjostimet, irtopäälliset ja pienet verhoilutyöt. 

Oikealla kangasvalinnalla on suuri merkitys sisustusompelun lopputulokseen ja tuotteen käytettävyyteen. Liikkeestämme löytyy laaja sisustus- ja verhokangasmallisto, mutta halutessaan asiakas voi myös tuoda omat kankaansa ommeltaviksi. Sisustusompelupalveluihin kuuluu myös sisustustekstiilien suunnittelu liikkeessä tai paikanpäällä kohteessa.

Autamme mielellämme tekstiilisuunnittelussa ja kankaiden valinnassa.

Sisustussuunnittelu »

Muut ompelupalvelut

Ompelemme myös esimerkiksi juhlapukuja ja muita vaatteita, sekä tarjoamme korjausompelupalvelua. Mikäli tarvitset ompelutaitoisen ihmisen apua, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä »

Sisustusliike NAANTALIN LUOSTARINKADULLA
Olemme avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-13.
Muina aikoina sopimuksen mukaan ja aina, kun ovi on avoinna!