Sisustuspalvelu

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua NAANTALISTA Turkuun

Haluaisitko uudistaa kotisi, muttet tiedä miten? Oletko muuttamassa ja haluaisit vihdoinkin toteuttaa sisustusunelmasi? Ovatko yrityksen toimitilat muutoksen tarpeessa? Sisustussuunnittelijan avulla voit luoda sopivan kokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta miellyttää juuri sinun silmääsi. 

Sisustussuunnittelu

Sisustus Mandarina tarjoaa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelupalvelua yksityiskoteihin, vapaa-ajan asuntoihin, julkisiin tiloihin sekä yrityksien toimitiloihin. Sisustussuunnittelijan avulla saat viimeisteltyjä ja tarkkaan harkittuja tiloja sekä laadukkaita pintoja lattiasta kattoon, aina työtasoja ja kaappeja myöden. Tapetit, kankaat ja valaisimet tulevat kätevästi palvelun kautta, ja tarvittaessa saat apua myös huonekaluhankintoihin. Toteutan sisustussuunnittelun huolellisesti ja ammattitaidolla, tärkeintä on lopputulokseen tyytyväinen asiakas.

Sisustustekstiilien suunnittelu

Monipuolinen sisustustekstiilien suunnittelu- ja ompelupalvelumme vastaa haastavimpiinkin toiveisiin ja tarpeisiin. Verhot, sisustustyynyt, irtopäälliset, päiväpeitteet, käsintehdyt lampunvarjostimet ja muut sisustustekstiilit suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakasta kuunnellen. Suunnittelu, mittaus ja asennus tehdään tarvittaessa myös paikan päällä kohteessa. Sisustus Mandarina toteuttaa sisustus- ja tekstiilisuunnittelua Naantalista Turkuun, sekä lähikunnissa. Toimialueeseen kuuluvat muunmuassa Nousiainen, Masku, Raisio, Kaarina, Lieto, Mynämäki, Laitila, Uusikaupunki.

Ota yhteyttä, aloitetaan sisustusunelmien toteutus jo tänään! »

Jo pieni muutos tilassa voi saada aikaan suuren muutoksen ympäristössä.