Sisustuspalvelu

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua Mynämäeltä Turun seudulle

Haluaisitko uudistaa kotisi, muttet tiedä miten? Oletko muuttamassa ja haluaisit vihdoinkin toteuttaa sisustusunelmasi? Sisustussuunnittelijan avulla voit luoda sopivan kokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta miellyttää juuri sinun silmääsi. Sisustuspalvelut myös yrityksille ja julkisiin tiloihin.

Hei me stailataan!

Sisustus Mandarina tarjoaa kokonaisvaltaista sisustussuunnittelupalvelua niin kodin, liiketilan kuin vaikkapa julkisen tilan sisustamiseen. Saat viimeisteltyjä ja tarkkaan harkittuja tiloja sekä laadukkaita pintoja lattiasta kattoon, aina työtasoja ja kaappeja myöden. Tapetit, kankaat ja valaisimet tulevat kätevästi palvelun kautta, ja tarvittaessa saat apua myös huonekaluhankintoihin: tulen mukaasi huonekalukaupoille tai hankin kalusteet toiveidesi mukaisesti.

Suunnittelu, mittaus ja asennus

Monipuolinen sisustustekstiilien suunnittelu- ja ompelupalvelumme vastaa haastavimpiinkin toiveisiin ja tarpeisiin. Sisustustyynyt, päälliset, verhot, lampunvarjostimet ja muut sisustustekstiilit suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakasta kuunnellen. Suunnittelu, mittaus ja asennus tehdään tarvittaessa myös paikan päällä kohteessa. Sisustus Mandarina toteuttaa sisustussuunnittelua Mynämäellä ja lähikunnissa, kuten Laitilassa, Nousiaisissa, Maskussa, Turussa, Raisiossa, Kaarinassa ja Naantalissa.

Ota yhteyttä »

Jo pieni muutos tilassa voi saada aikaan suuren muutoksen ympäristössä.